Alkmaar, 10 december 2014. Van 24 tot en met 29 juni 2015 vindt in Alkmaar de 49e editie van de International Children’s Games (ICG) plaats. Voor deze stedenvariant van de Olympische Spelen komen rond de 1500 kinderen en 500 begeleiders naar Alkmaar. De deelnemers zijn 12 tot en met 15 jaar oud en komen van over de hele wereld. Zij komen uit in negen verschillende sporten: voetbal, tennis, atletiek, turnen, volleybal, golf, zwemmen, judo en beachvolleybal. Alkmaar mag zelf met een grote delegatie sporters aan deze ‘thuis-editie’ meedoen.

Om de Alkmaarse afvaardiging sporters te vormen worden in alle ICG-2015 sporten selectiewedstrijden gehouden. Dinsdag 16 december van 17.00 tot 19.00 uur is het de beurt aan het onderdeel jongensvoetbal. Op de velden van Kolping Boys zullen alle deelnemers hun voetbalkunsten mogen vertonen. De activiteit staat onder leiding van Dennis Zwagerman en Gerard Timmers, trainers/coaches van de ICG voetbalteams van de regio Alkmaar. Jongens die geboren zijn in het jaar 2000 of 2001 en woonachtig en/of schoolgaand en/of sporten in de regio Alkmaar kunnen zich voor deze eerste selectiewedstrijd inschrijven.

Na de selectiewedstrijd zal er een voorlopige selectie (12 veldspelers waarvan 2 keepers) bekend worden gemaakt. De uiteindelijke selectie voetbaljongens die volgend jaar aan de 6x6 wedstrijden van de ICG mee mogen doen, zal bestaan uit 7 veldspelers en 1 keeper. Meer informatie over de ICG 2015 website. Voor een sfeerimpressie van de ICG, bekijk het Youtube-filmpje.

Pin It
Bekeken: 1155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/