Alkmaar, 14 november 2014. De politie waarschuwt voor klussende Engelssprekende oplichters in de regio Noord-Holland. Ook in de gemeente Alkmaar zijn deze klussers gesignaleerd en hebben bewoners opgelicht. Het gaat om personen die stelselmatig aan de deur hun diensten aanbieden zoals het schoonmaken of renoveren van de gevel of dak, ophogen van de oprit of de voortuin en andere tuinwerkzaamheden.

Bewoners wordt verteld dat bijvoorbeeld hun dak onderhoud nodig heeft en vervolgens worden de slachtoffers hoge rekeningen gepresenteerd die contant betaald moeten worden. Ook wordt het werk dikwijls niet afgemaakt. De politie adviseert om niet met deze klussers, die vaak rijden in bestelbusjes, in zee te gaan.

Wie gedupeerd is of informatie kan verstrekken over de Engelssprekende klussers, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 1378x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/