Heerhugowaard, 06 november 2014. Donderdagochtend is een automobilist ternauwernood aan de dood ontsnapt. De man reed met zijn auto op de Noordscharwoudepolderweg in Heerhugowaard terwijl het flink mistig was. Vanwege het slechte zicht zag hij niet dat hij recht op de aanhanger, geschikt voor vrachtwagens, afreed. De man remde nog hard maar het was al te laat. Bij de botsing boorde de dissel zich de voorruit in en miste de man zijn hoofd op het nippertje.

Het ongeval was een samenloop van omstandigheden. De chauffeur van de vrachtwagen had, juist vanwege de mist, de aanhanger bij een lantaarnpaal gezet om te lossen, maar daarbij was hij wel vergeten de dissel naar beneden of omhoog te doen. Politie doet onderzoek naar het ongeval. De man heeft wel pijn aan de borst vanwege de harde klap die hij kreeg van zijn veiligheidsgordel. (foto: DNP.NU)

  

Pin It
Bekeken: 1690x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/