Graft-De Rijp, 06 november 2014. Zaterdag 8 november brengt PvdA-Minister van Binnenlandse zaken en Koninkrijkrelaties Ronald Plasterk een bezoek aan Alkmaar en Graft–De Rijp. In de binnenstad van Alkmaar gaat hij met lijsttrekker Paul Verbruggen en andere lokale kandidaten de straat op. Hij gaat in gesprek met de Alkmaarders en deelt vanaf 11.00 uur rozen uit. De minister wordt ontvangen in de campagnewinkel van de PvdA, Ridderstraat 14A in Alkmaar.

Na het bezoek aan Alkmaar is Minister Plasterk rond 12.00 uur in het oude Raadhuis van Graft-De Rijp, Kleine Dam 1 in De Rijp. Daar ontmoet hij de mensen achter een aantal initiatieven die -met steun van de gemeente- de gemeenschapszin onder de inwoners van de drie gemeenten versterken. De gemeente heeft ten behoeve van de gemeentelijke herindeling geld beschikbaar gesteld aan initiatiefnemers met een goed idee. Een speciale beoordelingscommissie, door de gemeenteraad samengesteld, beoordeelde de aanvragen. Zo zijn lang gekoesterde voorzieningen in vooral de sport, cultuur en zorg gerealiseerd. De minister is benieuwd naar de verhalen van de initiatiefnemers.

Pin It
Bekeken: 1394x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/