Alkmaar, 05 november 2014. In Park Groene Voet is het na 15 november nog prettiger toeven. Op die dag opent wethouder Sport Peter de Baat onder meer de nieuwe actieve route, de fitnesstoestellen en de hondenspeeltuin in het vernieuwde park. Sportievelingen kunnen bij de opening een yoga bootcamp doen in de 'Plukuin', er is een hondenshow in de ‘Hondenspeeltuin’ en ook kinderen kunnen zich uitleven. Verschillende sportieve activiteiten en een hardloopwedstrijd zorgen voor een gevarieerd programma.

De afgelopen jaren is door de gemeente Alkmaar en de inwoners en ondernemers in Alkmaar-Noord een plan gevormd om Park Groene Voet te vernieuwen tot een openbare sportboulevard. Deze feestelijke opening is daar de bekroning van. Wethouder Sport Peter de Baat: “De inwoners van Alkmaar-Noord hebben hier gezamenlijk een geweldig resultaat bereikt. Het park biedt sportieve kansen voor iedereen in de wijken, van jong tot oud.”

De opening vindt plaats aan het Klaas Bootpad (middenin het park Groene Voet) en is vrij toegankelijk voor iedereen. De hardloopwedstrijd en demonstraties beginnen om 9.30 uur. Inschrijven voor de hardloopwedstrijd voor kinderen van 6 tot 12 jaar kan vanaf 9.00 uur.

20141105 groene voet plan 720

Pin It
Bekeken: 3240x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/