Alkmaar, 31 oktober 2014.  Woensdagavond deed Alvoco goede zaken in thuishaven Oosterhout. Beide vlaggenschepen van de vereniging wonnen met 4-0 en daardoor stegen de eerste teams weer een stukje in de eerste klasse. Het eerste mannenteam was voor het eerst dit seizoen helemaal compleet en dat heeft Madjoe 3 uit Enkhuizen geweten. De dames van Alvoco kregen  het eerste, veel belovende, jonge team van De Boemel uit Tuitjenhorn voor de kiezen.

Het Madjoe 3 team bestaat uit oude rotten die jaren met elkaar het eerste mannenteam hebben gevormd en staan als ‘lastig’ te boek. Alvoco trok zich hier weinig van aan. Met machtige klappen en goed verdedigend werk werd de eerste set binnen gehaald: 25-14. In het tweede speldeel wisten de bezoekers eerst nog even kort op voorsprong te komen maar het Alvoco blok was verder effectief: 25-17. In deze flow werden ook de twee laatste sets afgewikkeld. De standen waren 25-9 en 25-15. Heren 1 van Alvoco draait daardoor vol mee met de topposities in de eerste klasse.

De dames van Alvoco raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Met goede aanwijzingen van trainer/coach Sydney Paula werd de eerste set in een spannend slot binnengehaald: 25-17. Met een sterke opslag van vooral Wendy Dekker waar de jonkies van De Boemel flink wat moeite mee hadden werd ook de tweede en de derde set gepakt: 25-19 en 25-18. De laatste set verslapte de aandacht wat en kwam De Boemel aardig dichtbij (10-10) maar door een uitstekende servicedruk werd het spel van de bezoeksters keer op keer ontregeld en wist Alvoco ook de vierde set winnend af te sluiten: 25-21. Dankzij deze winst stijgt het team weer een paar plaatsjes op de ranglijst.

Pin It
Bekeken: 1048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/