Broek op Langedijk, 31 oktober 2014. Een oudere heer is donderdagavond gewond geraakt toen hij met zijn elektrische fiets ten val kwam. De man reed op het fietspad langs de Westerlijke Randweg in Broek op Langedijk, vanaf de Papenhorn richting de rotonde bij de Punt, richting toen hij drie jongeren tegenkwam. Om onbekende reden fietste de man op een van de jonge fietsers, op weg naar voetbaltraining, en viel hard op de grond. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeer Ongeval Analisten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak, vanwege de ernst van de verwonding.

Zeer recent onderzoek wijst uit dat veel ouderen betrokken zijn bij fietsongevallen, zeker nu de elektrische fiets de snelheid veel hoger kan leggen dan het reactievermogen van de ouderen aankan. Het is nog onduidelijk of dit ongeval het gevolg is van harder fietsen dan eigenlijk verstandig is. (Foto's: DNP.NU)

 

20141030-elektrische-fiets-oudere2

Pin It
Bekeken: 1062x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/