Heerhugowaard, 30 oktober 2014. Bij een inval op een woonwagenkamp aan de Van Veenweg in Heerhugowaard heeft de politie donderdag 30 oktober een 53-jarige en een 47-jarige man aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid van georganiseerde hennepteelt. Ook leden van Defensie namen deel aan de inval. Zij zochten met grondradar naar eventueel aanwezige ondergrondse ruimten. Beide verdachten zijn prominente leden van 'outlaw motorcycle gang' The Expendables in Obdam. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen de komende tijd niet uit.

Het is niet de eerste keer dat de politie een bezoekje bracht aan het woonwagenkamp. Op 24 mei 2013 werd drie mannen van 53, 45 en 24 jaar zijn toen aangehouden op verdenking van witwassen, handel in verdovende middelen en vuurwapenbezit. Meerdere auto’s en een hoeveelheid contant geld zijn in beslag genomen. Ook doorzocht de recherche het clubhuis van motorclub The Expendables in Obdam.

The Expendables is een ‘support club’ van Trailers Trash Travellers MC. Deze club, die hoofdzakelijk bestaat uit zigeuners en woonwagenbewoners, ‘reizigers’, is geaffilieerd met de Hells Angels. Begin mei 2013 werd de grote openingsrit van de club, toegankelijk voor alle bikers, op bevel van de gemeente Obdam afgelast uit vrees voor ongeregeldheden met rivaliserende MC's.

Pin It
Bekeken: 2698x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/