Alkmaar, 29 oktober 2014. De talentenjacht Alkmaars Talent nadert zijn ontknoping. Van de bijna 100 acts die in juni meededen aan de voorrondes, zijn er nu, na de kwart- en halve finale, nog slechts 12 over. Alkmaars Talent wordt georganiseerd om kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven om op te treden en tegelijkertijd aandacht te vragen voor het Alkmaarse Jeugdcultuurfonds. In de grote finale op zondag 2 november in Theater De Vest worden de overgebleven kandidaten beoordeeld door een jury bestaande uit zangeres/presentatrice Angela Groothuizen, musicalster Tommie Christiaan, presentatrice Laurien Verstraten en zanger Ralf Mackenbach.

Het belooft een spetterende show te worden, want het niveau van de overgebleven kandidaten ligt hoog. De variatie is ook groot. Zo is er heavy metal maar gezongen met alleen akoestische gitaar erbij, klassieke zang, musical en pianospel in combinatie met zang. Meerdere talenten waren al succesvol in talentenjachten. Er is ook een puur instrumentaal optreden, met Keltische muziek op de viool. Ook qua dansers is er in de finale van Alkmaars Talent een gevarieerd aanbod: vette streetdance-act neer, een ballet, solo en met een groep.

Tenslotte staan in de finale nog de twee topacts die in de kwartfinale meteen al een ‘golden ticket’ voor de finale kregen: de zangeres met de prachtige soulstem Aisha Ali (17 jaar) en de sprankelende band met drie zangeressen: ForTuned!

Kaarten voor het spektakel kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar op de website en aan de kassa van Theater De Vest. Kijk voor alle informatie op de website van Alkmaars Talent.

Pin It
Bekeken: 1917x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/