Alkmaar, 27 oktober 2014. Zaterdag en zondag kwamen veel van de springers van de wedstrijdgroep Triffis in actie. Gesprongen werd in Amsterdam en in Kent (GBR). De trampolinevereniging Triffis grossierde in medailles.

Zaterdag werd de eerste plaatsingswedstrijd gesprongen voor het teamkampioenschap in de C, D en E-lijn. De individuele rang van de springers was hoog met als gevolg een goede uitgangspositie van de teams. In de C-klasse namen acht teams deel; Triffis C1 werd tweede en Triffis C3 derde. Het goud in de D-klasse (ook hierin kwamen 8 teams in actie) was voor team Triffis D4. Team Triffis D5 werd 6e. In de E-klasse was met 16 deelnemende teams de concurrentie het grootst. Triffis E6 won in deze klasse goud, gevolgd door Triffis E7 met zilver.

Op zaterdag en zondag werd door de A- en B-springers deelgenomen aan de Internationale David Ward-Hunt Cup in Kent (GBR). Ook hier werden successen behaald. Zes individuele springers en vier synchroonparen wisten door te dringen tot de finaleronde. Het goud bij de heren was voor het Triffis-duo Jimmy Demmers / Roel Teillers en ook bij de dames beklom een triffis-duo de hoogste trede (Pascal Wiebering / Bo Bet). Individueel waren er in Kent podiumplaatsen voor Lara Schut (brons) bij de junioren, en voor Bo Bet (zilver) en Pascal Wiebering (brons) bij de dames.

Zaterdag 1 november gaat ook de teamcompetitie voor de A- en B klasse van start, in de Triffishal in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 939x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/