Alkmaar, 22 oktober 2014. De Alkmaarse wethouder Elly Konijn opent donderdagmiddag 23 oktober de expositie Kinderpret van kinderen van de buitenschoolse opvang Stulp van Stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA). Onder begeleiding van leerlingen van het ROC Horizon College hebben kinderen van de BSO bijna vijftig kunstwerken gemaakt. De  opening vindt plaats om 15:45 uur.

Achttien leerlingen van de mbo-opleiding Pedagogisch Werk hebben ruim tien kinderen van 4 tot 12 jaar van buitenschoolse opvang Stulp begeleid bij het maken van de kunstwerken. Doel voor de leerlingen van het Horizon College is om te leren hoe je een expositie met jonge kinderen organiseert. Elke week kregen ze instructie over een activiteit die ze vervolgens een week later bij de BSO in de praktijk brachten. Zo zijn er onder meer boetseerwerken, tekeningen en bomen gemaakt. Ook is er een nieuwe kroon voor koning Willem-Alexander ontworpen.

Tijdens de opening organiseren leerlingen van het Horizon College verschillende activiteiten voor de kinderen van De Schulp, zoals kunstkaarten en toverdrankjes maken. Na de opening is de expositie nog twee weken te bezichtigen voor ouders en familie.

Pin It
Bekeken: 1165x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/