Alkmaar, 18 oktober 2014. De jonge bestuurder van een Seat Ibiza heeft zijn auto zaterdagochtend aan de verkeerde kant van de vangrail neergezet. Hij reed even na half zes op de Nollenweg in de richting van de Huiswaarderweg toen het mis ging. Tussen de oprit vanaf de Hoornse Vaart en de afrit Oudorp kwam hij met zijn auto aan de verkeerde kant van de vangrail terecht. Daar ramde hij een verkeersbord en een dikke lantaarnpaal voor de Seat in de bosjes tot stilstand kwam. De bestuurder, die waarschijnlijk in slaap is gevallen, lijkt er goed van af te zijn gekomen maar is voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis.

Tijdens de opruimwerkzaamheden was maar één rijbaan beschikbaar, maar dat leverde door het tijdstip geen problemen op. (FOTO's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 1747x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/