Alkmaar, 17 oktober 2014. Elke week worden in het buurthuis van de Spoorbuurt “De Smederij” activiteiten georganiseerd op initiatief van de wijkvereniging of door buurtbewoners. 

Elke dinsdagavond van 18:00 tot 20:00 uur wordt een heerlijke buurtmaaltijd geserveerd, telkens door verschillende koks, voor slechts 5 euro. Woensdagochtenden van 08:30 tot 09:00 uur heeft de wijkagent een inloopspreekuur, samen met de gebiedsconsulent van de gemeente. Woensdagochtenden van 10:30 tot 13:30 uur organiseert Stichting ZorgIn een samenkomst voor geïnteresseerde buurtbewoners om ervaringen en interesses met elkaar te delen. Ook wordt er samen geluncht. Zo is bijvoorbeeld Dory van Lieshout, in het kader van haar cursus“Levensverhalen”, op zoek naar mensen die het fijn vinden om hun verhaal te delen. Op donderdagochtenden vanaf 10:00 uur is er de vaste koffieochtend, gezellig samenzijn onder het genot van een kop koffie.

Wie ook een activiteit organiseren wil of voor privé- of werk de Smederij een keer wil afhuren kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pin It
Bekeken: 2244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/