Alkmaar, 17 oktober 2014. In september 2012 is het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN) gestart met het programma Inclusieve Arbeidsmarkt. Een belangrijk onderdeel van dit programma is het project Werkgeversdienstverlening. Binnen dit project wordt onder andere aandacht besteed aan het onderwerp Vakontwikkeling. Dit thema heeft betrekking op de professionalisering en kwaliteitsverbetering van de medewerkers van UWV, gemeenten en SW, die zich bezighouden met werkgeversdienstverlening.

Om op regionale schaal een vorm van Vakontwikkeling werkgeversdienstverlening te bieden, wordt een workshop aangeboden met als onderwerp 'initiatieven in de regio'. Tijdens de workshop zal worden ingegaan op initiatieven als het Huis van het Werk, het Leerwerkloket NHN, het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid 2.0, SROI, Harrie Helpt!, Brancheservicepunten en de sectorplannen. De workshops worden aangeboden op de volgende 2 data:

Maandag 10 november van 9:00 - 12:15 uur bij het RPA-NHN in Alkmaar (Comeniusstraat 10). Aansluitend lunch.
Donderdag 13 november van 9.00 - 12.15 uur bij Op/Maat in Hoorn (Dampten 26). Aansluitend lunch.

Dit is de tweede workshop Vakontwikkeling die wordt aangeboden vanuit het project Werkgeversdienstverlening. In april 2014 is reeds een succesvolle workshop over functiecreatie gehouden bij Op/Maat in Hoorn en het RPA-NHN in Alkmaar.

Inschrijven kan op de website van het RPA-NHN. Let op: inschrijven kan alleen als medewerker van het UWV, een gemeente of een SW-bedrijf in de subregionale WerkgeversServicepunten (WSP’s) in de regio Kop van Noord-Holland, regio Alkmaar en/of regio Westfriesland. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Pin It
Bekeken: 1439x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/