Schoorl, 11 oktober 2014. Een bewoner van de Duinweg in Alkmaar heeft vrijdagavond kunnen voorkomen dat een dronken automobilist verder reed met zijn zwaarbeschadigde auto. De automobilist was tegen een bermpaal aangereden waarbij zijn Alfa Romeo flink beschadigde en zijn rechter voorband lek raakte. Desondanks wilde de man zijn weg vervlogen. De buurtbewoner wist dat te voorkomen door de bestuurder de sleutel afhandig te maken. Dat viel niet goed bij de dronken bestuurder die agressief werd en de sleutel terug wilde. 

De inmiddels gewaarschuwde politie kwam ter plaatse en constateerde dat de bestuurder inderdaad teveel had gedronken. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Onderzoek moet nog uitwijzen hoeveel de man precies had gedronken. De Alfa Romeo van de drankrijder is door een berger afgesleept.

Pin It
Bekeken: 1043x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/