Alkmaar, 11 oktober 2014. GroenLinks trapte vrijdag de verkiezingscampagne af door aandacht te vragen voor de fiets. De partij plaatste twee fietsen bovenop verkiezingsborden. Reden voor de actie is volgens lijsttrekker Christian Braak dat de fietser voorrang moet krijgen in Alkmaar. “Niet alleen om de veiligheid voor de fietser te verbeteren, maar ook om Alkmaar duurzamer te maken. GroenLinks wil dat de nieuwe gemeente Alkmaar socialer, groener en duurzamer wordt.” Om het juiste voorbeeld te geven reden de GroenLinkers daarom op de fiets langs drie verschillende routes door Graft-de Rijp en Schermer om verkiezingsposters te plakken.

Vanaf de kruising Noordervaart/Zuidervaart in Zuidschermer, het punt waarop de drie routes samenkwamen, trokken ze samen op naar het aanplakbord bij de Alkmaarse Omval. Bovenop het daar aanwezige bord werd een in de GroenLinkskleuren getooide een fiets geplaatst. Ook op het bord langs de Stationsweg werd een fiets geplaatst.

20141011 GroenLinks aftrap bord

Pin It
Bekeken: 1628x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/