Alkmaar, 10 oktober 2014. Donderdag hield de politie een 44-jarige man uit Alkmaar aan. De man wordt ervan verdacht een 32-jarige plaatsgenoot te hebben gestoken op de Keizerstraat.

Omstreeks 16.35 uur kreeg de politie melding van een steekincident waarbij het slachtoffer lichte verwondingen had opgelopen. Uit de verklaring van het slachtoffer kwam naar voren dat hij een afspraak had met de verdachte in verband met een zakelijke overeenkomst. Toen het slachtoffer bij de verdachte kwam, liep deze snel naar hem toe met een voorwerp, waarmee hij stekende bewegingen maakte.  De verdachte kon ter plaatse door de politie worden aangehouden en is inmiddels in verzekering gesteld. Bij hem of in de directe omgeving is geen scherp steekvoorwerp aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Pin It
Bekeken: 1145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/