Alkmaar, 22 september 2014. Zondag 5 oktober is een speciale dag voor atletiekvereniging Hylas. Op die dag zal officieel de gloednieuwe baan geopend worden. En dat in het jaar dat Hylas haar 30-jarig bestaan viert. Op 5 oktober worden ook meteen de clubkampioenschappen gehouden én de kwalificaties voor de International Children's Games 2015 in Alkmaar. De club dacht het geheel extra op te luisteren met een ballonnenwedstrijd voor de kinderen, maar dit stuitte op protest bij vogelliefhebbers. Om vogelaars en vogels niet tegen de veren in te strijken heeft Hylas besloten die wedstrijd af te gelasten. Overigens zijn bij het leggen van de asfaltlaag voor de nieuwe atletiekbaan zeker 15 eenden, meerkoeten en meeuwen om het leven gekomen.

Ondanks de afgelasting staat een mooi programma gepland. Rond 09:30 uur verricht sportwethouder Peter de Baat de officiële opening door 300 meter naar de finish te lopen, gevolgd door alle junioren C/D en pupillen in clubtenue. De finish zal klassiek gemarkeerd zijn met een lint. Daarna zou de ballonnenwedstrijd starten met als prijs een atletiekclinic naar keuze en een t-shirt met daarop de handtekening van degene die de clinic verzorgt. Hoe deze prijs nu vergeven zal worden is nog niet bekend.

Om 10:00 uur starten zowel de clubkampioenschappen als de ICG 2015 kwalificatie. De kwalificatie is een strijd onder junioren D2 en C1 (geboren 2001 en 2000). Het sportieve gedeelte wordt afgesloten met een mega-estafette waaraan iedereen kan meedoen. 

Rond 17:15 uur wordt het feest voortgezet met een drankje en een hapje voor alle leden en genodigden. Wel even aanmelden graag.

 

Pin It
Bekeken: 1089x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/