Alkmaar, 22 september 2014. Het RPC Noord-Holland organiseert voor ondernemers in de regio op maandag 13 oktober een gratis informatiebijeenkomst. In het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) werken overheid, politie én ondernemers samen aan de beheersing van criminaliteit. Het doel van de avond is om ondernemers bewust te maken van de reële gevaren van Cybercriminaliteit in de eigen organisatie. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd omdat ongeveer 40% van de Nederlandse ondernemers in 2012 de dupe was van een cyberaanval. Onderzoek toont bovendien aan dat cybercrime een van de grootste ergernissen vormt voor ondernemers.

Tijdens de bijeenkomst wordt door een ex-hacker gedemonstreerd hoe eenvoudig het is om in te breken in een computer. Daarnaast wordt uitgelegd waarom criminelen willen inbreken, wat de mogelijke gevolgen zijn en hoe ondernemers zich hiertegen kunnen wapenen. Het RPC geeft tips en tricks voor een juist gebruik van de firewall en hoe veilig te internetbankieren. 

De gratis bijeenkomst op 13 oktober vindt plaats in het stadhuis van Alkmaar (Langestraat 97) en is bestemd voor ondernemers, winkeliers en medewerkers uit de regio. De bijeenkomst begint om 18:30 uur met inloop en een broodje, om 19:00 uur volgen het welkomstwoord en de introductie. Om 20:15 uur volgt het hoofdprogramma een kwartiertje onderbroken. Om 21:30 uur wordt de avond afgesloten en kan men onder het genot van een drankje nog een half uurtje napraten.

 Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is nodig en kan via de website van RPC Noord-Holland.

Pin It
Bekeken: 1027x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/