Alkmaar, 22 september 2014. Bij volleybalvereniging Alvoco in Sportcomplex Oosterhout worden als eerst selecties gedaan voor de International Children’s Games 2015 (ICG). Van 24 t/m 28 juni 2015 is de gemeente Alkmaar aan de beurt voor het jaarlijks terugkerende wereldevenement met acht verschillende sporten. Vorig weekend waren de volleybalmeisjes van 12 t/m 15 jaar aan de beurt. Dit weekend was het de beurt aan de jongens.

Zondagmorgen was het een spannende dag voor 24 jongens geboren in het jaar 2000, 2001 en 2002, afkomstig van 15 verschillende verenigingen boven het Noordzeekanaal. Onder bezielende leiding van RTC-trainer Rogier van Meggelen werden in twee uur tijd verschillende oefeningen doorlopen die bestonden uit looptrainingen, coördinatie-oefeningen en balvaardigheid. Nevobo-trainers, bijgestaan door spelers van het Regionaal Trainingscentrum Alkmaar, kozen uiteindelijk 14 jongens waarmee verder gewerkt wordt. Het definitieve team voor de ICG 2015 zal bestaan uit 8 jongens.

De geselecteerden werden onder luid applaus van de anderen aangewezen. Ze komen uit diverse verenigingen: Spaarnestad, Amstelveen, Dinto, Compaen, Simokos, De Boemel, Croonenburg en NIVO. De selectie zal 10 trainingen volgen op de zondagmorgen in Sportcomplex Oosterhout. Daarna wordt het uiteindelijke team vastgesteld. (foto: Bob Dijksen)

20140921 ICG volleybal

Pin It
Bekeken: 1144x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/