Alkmaar, 16 september 2014. Dinsdagmiddag voelde de bestuurster van een Citroën C5 de auto wat schokken toen ze langs het AFAS stadion reed. Ze zette de auto aan de kant en werd meteen geconfronteerde met vlammen die onder de motorkap vandaan sloegen. De bestuurster en twee passagiers, haar man en haar moeder, moesten snel de auto verlaten. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de auto volledig in lichterlaaie. Uiteindelijk scheurde de benzinetank waardoor de brandstof brandend de berm in stroomde.

De auto is volledig uitgebrand en de geschrokken bestuurster en haar passagiers zijn door de politie weggebracht. Ook het wegdek heeft schade opgelopen en moet worden gerepareerd. Het verkeer dat via deze afslag richting de Boekelermeer wilde werd omgeleid.

 

Pin It
Bekeken: 2008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/