Sint Pancras, 12 september 2014. Op kruising van De Helling en de Vronermeerweg vond vrijdagmorgen rond 08:45 uur een zwaar ongeval plaats tussen twee auto's waarbij beide bestuurders gewond raakten. Eén van hen naderde met zijn rode auto de kruising via De Helling, terwijl de ander over de Vronermeerweg aan kwam rijden. Door nog onbekende reden zag de bestuurder de groene auto over het hoofd. Beide weggebruikers konden vervolgens een zware botsing niet meer voorkomen. De rode auto belandde naast de weg in de sloot en de groene auto kwam tot stilstand een stukje De Helling op.

De twee betrokkenen raakten beide gewond en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis met nog onbekend letsel. Een berger nam de auto's mee, waarvan de groene waarschijnlijk total loss verklaard is, maar misschien de ander ook. De politie doet onderzoek naar de precieze omstandigheden. Wellicht was de laagstaande zon een factor. Op deze kruising gebeuren overigens wel vaker ongevallen. (foto's: DNP.NU)

20140912 helling ongeval 1

 

Pin It
Bekeken: 1259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/