Alkmaar, 12 september 2014. Eind augustus en begin september zijn in totaal zes Feyenoord voetbalsupporters aangehouden. De supporters worden ervan verdacht op 3 mei rond 21.30 uur na de wedstrijd AZ-Feyenoord de inboedel van een horecagelegenheid aan de Arcadialaan te hebben vernield. Het gaat om drie mannen en een vrouw uit Rotterdam in de leeftijd van 31, 33, 39 en 40 jaar, een 36-jarige man uit Schiedam en een 29-jarige man uit Bergschenhoek.

De Feyenoorders dronken na de wedstrijd nog een biertje in een horecagelegenheid, waar ook AZ-supporters aanwezig waren. Er ontstond onenigheid tussen beide partijen, waarna de Feyenoord supporters de inboedel van de horecagelegenheid vernielden en onder andere met glazen naar de AZ supporters gooiden. De horecagelegenheid heeft hierdoor flinke schade opgelopen. Na een rechercheonderzoek zijn zes verdachten aangehouden en verhoord.

Pin It
Bekeken: 805x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/