Loulé (Portugal), 08 september 2014. Op 5 en 6 september kwamen vier Nederlandse springers in actie op de Worldcup voor trampolinespringen in het Portugese Loulé. Vrijdag namen Pascal Wiebering en Kirsten Boersma onder andere deel aan de voorronde synchroonspringen en gingen als vierde de finale in. In de finale op zaterdag voerden zij hun moeilijkheidsgraad op naar 10,5. Met hun prima oefening stegen zij naar een bronzen podiumplek met 44,00 punten. Het Portugese paar scoorde 44,90 pt; het Zwitserse paar 44,30 pt.

In het individuele klassement behaalde Pascal Wiebering vrijdag de hoogste individuele score van 92,930 pt. en werd daarmee 16e. Maxim van Zeijl sprong een zeer goed en hoog uitgevoerde verplichte oefening die goed was voor 48,280 pt. In zijn keuze-oefening, die hij begon met drie keer een drievoudige salto (3 x een Triffis), kwam Maxim na een te scherp uitgevoerde correctie in aanraking met de trampolinerand, waardoor hij een top-klassering en een mogelijke rechtstreekse kwalificatie voor het WK mis liep. Voor Nederland kwamen individueel ook in actie Orlando Gotschin bij de heren en Kirsten Boersma bij de dames.

Zondag 21 september wordt in de Triffishal een synchroonwedstrijd gesprongen door 12 jonge paren en 24 individuele springers die in voorbereiding zijn op deelname aan het WK voor jeugd in Daytona Beach (Florida) in november. In de middag wordt door 10 seniorenspringers en -springsters een kwalificatiewedstrijd gesprongen voor deelname aan de WK voor senioren.

20140908 synchroon brons 1

20140908 synchroon brons 2

Pin It
Bekeken: 903x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/