Alkmaar, 01 september 2014. Zondag vond in en rondom het AFAS stadion de jaarlijkse AZ Fandag plaats. Het was weer een groot spektakel voor fans van het eerste uur tot aan de nieuwe, jonge aanwas. In het stadion werden rondleidingen gegeven en op de parkeerterreinen rondom het stadion was genoeg te doen, met name voor de jeugd. Kinderen konden ook meedoen aan een heuse training van de AZ Voetbalschool. En natuurlijk konden fans hun helden van dichtbij zien terwijl de selectie voorgesteld werd.

Er werd ook nog serieus gevoetbald. In het stadion kwam AZ <16 uit tegen Feyenoord <16. In het bijzijn van voor hen ongewoon veel publiek werd 2-2 gespeeld. Ook andere jeugdteams speelden, maar dan buiten het stadion. AZ <17 versloeg Feyenoord B1 met maar liefst 6-2, door in de eerste helft al een ogenschijnlijk onoverbrugbaar gat te slaan (5-1). AZ <13 pakte Almere City D1 in met 4-0, ook door vooral in de eerste helft het verschil te maken (3-0). AZ <15 speelde uit tegen NAC Breda C1 en na de rust (0-0) forceerde het de winst met 1-2. In de A-selectie maakte Derrick Luckassen zijn officiële debuut en hij proefde meteen het zoet van de overwinning tegen FC Dordrecht uit (1-3).

Aan het eind van de middag trad Douwe Bob op, de Beste Singer Songwriter van 2012, en was er een signeersessie met de AZ-selectie en hun trainers.

 

Pin It
Bekeken: 1112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/