Alkmaar, 30 augustus 2014. Donderdagochtend is op het stadhuis het Ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uitgereikt aan de heer Petit. Deze onderscheiding werd door burgemeester Piet Bruinooge uitgereikt vanwege Petit's langdurige inzet voor het Ontmoetingscentrum De Rietschoot te Koedijk.

De heer Petit is ruim 20 jaar actief als voorzitter van het Ontmoetingscentrum De Rietschoot. Hij wordt gezien als een deskundig voorzitter met een grote inzet, betrokkenheid, zorgvuldig opererend in een netwerk van organisatie met al hun – soms tegenstrijdige – belangen. In zijn voorzitterschap heeft hij te maken gehad met economische crisissen. Nu is hij bezig met zijn bestuur om een professioneel ondernemingsplan te schrijven voor De Rietschoot om deze een toekomst te bieden. Naast zijn kundigheid is hij ook een doener en een man met visie. Hij doet wat er gedaan moet worden.

Op de oorkonde die hoort bij de ere-insigne staat vermeld: “Als bewijs van waardering voor zijn langdurige inzet voor het Ontmoetingscentrum De Rietschoot”.

Pin It
Bekeken: 1247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/