Alkmaar/Heerhugowaard, 29 augustus 2014. Donderdag is de laatste van drie jongeren uit Heerhugowaard veroordeeld voor vernielingen gepleegd in februari. Na een verjaardagsfeestje met drank en wiet was de 21-jarige J.O. met twee vrienden aan het ravotten, maar het ging van kwaad tot erger met als gevolg beschadigde auto's en tuinen in de Johan Vermeerstraat, de Mondriaanlaan en de Van Ostadelaan. De totale schade is geraamd op 2000 euro.

De drie waren dronken en onbezonnen, bleek uit de verklaring van J.O. Hij had niet verwacht dat er zo moeilijk gedaan zou worden dat mensen de politie belden, die hen vervolgens oppakten. Dit meldt het NHD. O. Zijn minderjarige handlangers waren al aan de beurt geweest tijdens gesloten zittingen en kregen een werkstraf van tachtig uur opgelegd, waarvan de helft voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar. Daarbij moesten zij een schadevergoeding doen aan de gedupeerden. O. hoorde eenzelfde uitspraak en kreeg ook geen clementie vanwege drank en drugs. De vergoeding werd geschat op ongeveer 500 euro per persoon, uitgaande van het aantal aangiften op dat moment.

Pin It
Bekeken: 1064x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/