Alkmaar, 20 augustus 2014. Sinds kort is er op de Kanaalkade weer tweerichtingsverkeer mogelijk voor auto's. Dit zou moeten leiden tot een hogere omzet voor de winkeliers in de Binnenstad van Alkmaar. De PvdA is benieuwd naar de omzetstijging, en wijst daarnaast op wat lijkt op een reconstructiefout. Aan de Kanaalzijde is ruimte genoeg, aan de stadszijde is er ruimte te weinig, met als resultaat dat er een veel te smal fietspad ligt dat voor een onveilige situatie zorgt. 

De PvdA Alkmaar vraagt zich af of er wel een goede tekening gemaakt is, en als dit niet het geval was, waarom dan toch goedkeuring gegeven is. Of als de tekening wel goed is, waarom de uitvoering dan verkeerd was. Ook wil de PvdA weten wat nu de oplossing wordt voor de onveilige situatie aan de huizenkant, want het ziet een versmalling van het veelvuldig gebruikte trottoir als een slecht idee. Tot slot vraagt de fractie naar een kostenplaatje voor de aanpassingen die nog moeten volgen.

Pin It
Bekeken: 2309x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/