Alkmaar, 20 augustus 2014. Met Leona Philippo, Sabrina Starke en Ernst, Bobbie en de Rest staan er weer grote namen op het menu tijdens het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza. De jaarlijks sterke culinaire bezetting wordt voorgezet met de nieuwkomers Anne & Max en een verrassende samenwerking met o.a. Heren van Sonoy wat leidt tot een Culinair Plaza editie van FRDS.  FRDS is een maandelijkse luxe vrijdagborrel inclusief diner. In samenwerking met Koning Eten & Drinken, Wonders Heerhugowaard en Fabricca Heerhugowaard organiseren de Heren van Sonoy ditmaal een extra editie, specifiek gericht op het Culinair Plaza.

Het belooft vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 september op het Waagplein weer een feest voor jong en oud te worden. Het programma is dit jaar thematisch ingericht. “Dat is op vrijdag, de drukste avond, een leuke mix, op zaterdag Nederlandstalig en rock en op zondag een swingende avond voor een wat jonger publiek, aldus Denise Snel, mede verantwoordelijk voor de samenstelling. "De openingsact wordt verricht door een Braziliaanse band, hoofdact op vrijdagavond is Sabrina Starke en op zaterdag treedt 's avonds Bob en de Blueband op. De zaterdagmiddag is voor de kids, met televisiehelden Ernst & Bobbie en hun 'Soepkippenshow'. Ook laat Yes-R van zich horen."

Zondagmiddag is de modeshow weer terug, een samenwerking van Mix Collection voor de damescollectie met Strak in Pakken voor de heren. De zondag wordt muzikaal ingevuld door Meggie Althuizen, Rilan and the Bombardiers en als afsluiter Leona Philipo en twee Alkmaarse dj's die latin en clubhouse draaien.

Verantwoordelijk Juniorkamer-lid René Pronk legt uit: “Met de keuze van de restaurants is geprobeerd de diversiteit zo groot mogelijk te houden. Er moeten voor de bezoekers diverse culinaire verrassingen zijn. De deelnemende restaurants worden hierin ook uitgedaagd middels de Culinair Plaza Award. Deelnemende restaurants worden door mensen met vakkennis beoordeeld op gastvrijheid, gerechten en beleving. Restaurant LoungeMij is titelverdediger."

Toegangskaarten zijn te koop bij de deelnemende restaurants en op de website van Culinair Plaza. Hierop staat ook het volledige entertainmentprogramma.

Pin It
Bekeken: 1086x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/