Alkmaar, 7 augustus 2014. De heren van serviceclub Junior Kamer Alkmaar zullen weer goed voor de dag komen. De organisatoren van Alkmaar Culinair Plaza werden onlangs door Strak in Pakken helemaal in het nieuw gestoken. 

"De Juniorkamer wordt sinds 3 jaar gekleed door Strak in Pakken", vertelt commissielid Sander Schouten. "Elk jaar krijgen we, voor aanvang van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza, een nieuw pak dat we een jaar lang dragen tijdens diverse evenementen en goede doelenacties. Onlangs is het contract opengebroken en met 7 jaar verlengd. Voorlopig worden we dus nog door Strak in Pakken gekleed."

De heren van de Juniorkamer zijn tijdens Alkmaar Culinair Plaza dus te herkennen aan hun fraaie pakken met vrolijk blauwe shirt, das en schoenen. Op te foto, ten midden van de nieuw in het pak gestoken heren, staat Erik Spieker, eigenaar van Strak in Pakken, in een anders gekleurd kostuum.

 

Pin It
Bekeken: 1747x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/