Alkmaar, 16 juni 2014. Zondag hebben vijf karateka’s van Sportinstituut Tom van der Kolk een podiumplaats behaald bij de Funakoshi Cup in de Hoornse Vaart. Dit jaar is er geïnvesteerd in de toekomst van de selectie van karateschool. De selectieleden werden ouder en er kwam lange tijd geen nieuwe aanwas bij. In januari zijn er 7 karateka’s met 'lage' banden aan de selectie toegevoegd, die één wedstrijdtraining in de week meedraaien. Drie van deze nieuwelingen sleepten een prijs in de wacht bij de Funakoshi Cup: Brendan Nowak (cat. 10/11 jaar, witte band) won het zilver en zowel Charlotte Slaaf (cat. 10/11 witte band) als Justin van Zon (cat. 14/15, wit/oranje) wonnen het brons. De meer ervaren karateka’s Lisa Overeem (cat. 12/13, bruin) en Erol Ayyildiz (cat. 14/15, zwart) behaalden in hun sterk bezette poules een knappe derde plaats.

Volgende week zal er een grote delegatie van het Sportinstituut afreizen naar Roosendaal om daar deel te nemen aan het laatste toernooi van het seizoen, namelijk het 12de Kampioenschap. Daarna genieten van een welverdiende vakantie en op naar hopelijk weer een succesvol karateseizoen!

 

Pin It
Bekeken: 1282x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/