Oudorp, 12 juni 2014. Zondag 8 juni werd de eerste editie van Rondje Oudorp gehouden. Deelnemers konden één of twee ronden van 5 km door de polder van Oudorp hardlopen. René Korpershoek was de snelste op de 10 km in een tijd van 36 minuten en 46 seconden, Menno Munster was de snelste op de 5 km in een tijd van 17 minuten en 1 seconde. 

Het Rondje was een overweldigend succes, er waren zelfs niet genoeg startnummers beschikbaar. Organisator Marco van den Ende kijkt met grote tevredenheid terug op de eerste editie. “Een eerste editie is altijd een experiment. Je weet niet goed wat je moet verwachten, maar dat er meer dan 250 mensen zouden starten had ik nooit durven dromen! Alles viel op zijn plek, waarbij weer bleek dat een goede voorbereiding het halve werk is. Veel feedback ontvingen wij van de lopers dat wij gaan gebruiken om volgend jaar een nog mooiere editie neer te zetten!”

Alle foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Rondje Oudorp.

20140612 rondje oudorp

Pin It
Bekeken: 1626x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/