Alkmaar, 12 juni 2014. Dinsdag 24 juni organiseert gemeente Alkmaar een inloopbijeenkomst over het wijzigen van de verkeerscirculatie rond de Gedempte Nieuwesloot. Het college heeft onderzocht wat de effecten van deze maatregel zijn en is benieuwd naar de mening van omwonenden en ondernemers. De inloopbijeenkomst is van 19:00 tot 21:00 uur, in de Prinsenzaal in het Stadhuis aan de Langestraat. Tijdens de inloopbijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente Alkmaar aanwezig om vragen te beantwoorden. Er is een mogelijkheid om een korte vragenlijst in te vullen. Dit kan tot uiterlijk 30 juni.

Gemeente Alkmaar wil de binnenstad zo goed mogelijk bereikbaar maken voor autoverkeer. Eén van de maatregelen die hier aan bijdragen is het herinvoeren van tweerichtingsverkeer op de Kanaalkade. Autoverkeer vanuit de richting van de Friesebrug kan in de nieuwe situatie, net als nu, niet linksaf de Gedempte Nieuwesloot inrijden. Dit betekent dat de bereikbaarheid van de Gedempte Nieuwesloot niet optimaal is. Daarom heeft de gemeenteraad gevraagd of het mogelijk is om weg vanaf de Minderbroederstraat bereikbaar te maken. Dit betekent een omkering van de rijrichting en een wijziging van de verkeerscirculatie in het gebied.

Het verkeerskundig onderzoek staat op de website van de gemeente Alkmaar.
20140421 aanpassing gedempte nieuwesloot

Pin It
Bekeken: 1288x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/