Schoorl, 9 juni 2014. Het is was 2e Pinksterdag en dus stond de eeuwenoude traditie van Schoorl weer op het programma. De Meidenmarkt! Maar zoals zoveel zaken en tradities is ook De Meidenmarkt onderhevig aan verandering.... Sturing door burgemeester en wethouders. Zoals het al eeuwen gaat, mag het nu niet meer. Feesten zuipen en een meisje scoren, even een dag gek doen met vrienden, het mag maar onder toezicht. De bosrand is afgesloten met hekken, dus even bij de bomen plassen zit er niet in. De beruchte kratten bier mee? Helaas. Drank wordt verkocht maar dan moet je wel 18 zijn en dat kunnen aantonen. Stiekem een meisje meenemen naar een gezellig plekje, waar het uiteindelijk ooit mee begonnen is, kan wel, maar dan moet je wel langs die grote stevige bewaker.

Meidenmarkt 2.0, georganiseerder dan ooit, maar is het nog wel zo gezellig? De geruchten gaan nu al dat de jeugd zijn eigen klimduin gaat zoeken. (foto's: DNP.NU)

 

20140609 Meidenmarkt 2

Pin It
Bekeken: 1448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/