Burgerbrug, 9 juni 2014. De brandweer van Schoorl moest maandagochtend rond 7:00 uur uitrukken voor een technische hulpverlening bij een boot in het Noordhollands Kanaal  De eigenaar was wakker geworden en merkte dat er ruim 1 meter water in de machine kamer stond. Zijn pomp deed het niet, omdat de stroom was uitgevallen. De brandweer heeft dompelpompen ingezet en al snel kon de boot ook zelf weer stroom leveren om de eigen pompen aan te zetten. Vermoedelijk is er met het toilet iets mis gegaan waardoor het water binnen kon stromen.

Of de eigenaar en zijn vrouw, die overigens in Amsterdam een rondvaartmaatschappij hebben, nog naar Texel gaan zoals de planning was, is niet bekend. Wel de gastvrijheid van de "vrouw des boots" want de bemanning van de brandweer werd regelmatig voorzien van koffie. Twee uur later vertrok de brandweer weer naar de kazerne. (foto's: DNP.NU)

 

 

Pin It
Bekeken: 908x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/