Alkmaar, 06 juni 2014. Zorgcentrum ’t Rekerheem in Alkmaar noord organiseert in samenwerking met het Stedelijk Dalton College, de Albert Heijn en de Bibliotheek van maandag 23 t/m zondag 29 juni een feestweek ‘Gluren bij de buren’. Het doel is om buren met elkaar in contact te brengen, maar ook om buurtbewoners op te hoogte te brengen van de verschillende activiteiten die verenigingen, scholen en bedrijven.

Tijdens deze feestweek willen het zorgcentrum jong, oud en buurtbewoners kennis met elkaar laten maken tijdens gezellige middagen. Omdat het thema van de feestweek dit jaar ‘Gluren bij de buren’ is, werkt de organisatie samen met verschillende verenigingen en bedrijven en de  overburen, het Stedelijk Dalton College. De school besteedt veel aandacht aan maatschappelijke stages voor de leerlingen, dus 't Rekerheem (van Alkcare) heeft er vertrouwen in dat het een leuke week zal worden. Een groot aantal kinderen gaat helpen met verschillende activiteiten, waaronder meehelpen bij de speurtocht, het duwen van rolstoelen en het opzetten van de buurtbarbecue. Ook is er in de week een expositie en een aantal muzikale optredens.

 

Pin It
Bekeken: 1924x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/