Alkmaar, 06 juni 2014. AZ mag in ieder geval voorlopig niet tekenen voor een overeenkomst in de Zaanstreek. De dagvaarding van gemeente Alkmaar is vrijdag overlegd aan de rechtbank, die het kort geding voor 22 juli ingepland heeft. Daarbij heeft de rechter gelijk in een voorvonnis uitgesproken dat AZ en SAB in afwachting van het kort geding niet mogen tekenen. Het plan was dit dinsdag 10 juni te doen.

Directeur algemene zaken Toon Gerbrands heeft tegen VI laten weten dat hij het kort geding met vertrouwen tegemoed ziet. Hij zei ook dat hij bij navraag niet te horen heeft gekregen waar het nou precies om zal gaan en hij suggereerde dat bepaalde politici druk bezig zijn hun carrière te redden. Gerbrands ziet het een beetje als een circus. Volgens hem is het uniek dat een gemeente een voetbalclub 'voor de rechter sleept'. Ook uniek is dat naar verluidt de gemeente Zaanstad de proceskosten voor AZ gaat betalen. Dat betekent dus dat het volk hoe dan ook de rekening gepresenteerd krijgt. 

Pin It
Bekeken: 1357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/