Alkmaar, 02 juni 2014. Het zijn er veel en ze eten alles op. Slakken zijn een probleem voor vele liefhebbers van tuinieren. Woensdag 18 juni om 20.15 uur vertelt Myriam Prent in de bibliotheek Alkmaar Centrum hoe met het “slakkenprobleem” in de tuin om te gaan. Myriam van Proef de Aarde heeft ruime ervaring met de werkwijze van deze ‘tuinvrienden’. Ze is thuis in de moestuin en werkt met inheemse planten. Via praktische voorbeelden laat zij zien hoe in de tuin het “slakkenprobleem” op een gezonde manier op te lossen. 

De toegang is € 6,00 en voor leden van de bibliotheek € 5,00. Aanmelden kan bij de Klantenservice. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer 072 – 515 66 44 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1404x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/