Alkmaar, 02 juni 2014. De eerste zondagmiddag met gratis toegankelijk straattheater op het Europaplein is inmiddels geweest. Zomer in de Mare heeft nog drie weekenden te gaan en zondag 8 juni is het de beurt aan Cirque du Platzak. Om 14:30 uur verwelkomt ‘de Platzak familie’ het Alkmaarse publiek in een wereld waar alles mogelijk is en waar de makkelijkste weg niet altijd de eenvoudigste lijkt. De show ‘Circo Explosivo 2014’ heeft de grimmige poëzie van oude sprookjes en put zijn kracht uit de warme energie van rauwe folkmuziek, gespeeld door het orkest van Cirque du Platzak. Een energievolle show voor jong en oud met gratis circusworkshop na afloop.

Zomer in De Mare is onderdeel van Zomer op het Plein. Het festival biedt, naast vier weekenden straattheater bij De Mare, gedurende acht weekenden in juni, juli en augustus een gratis afwisselend programma voor jong en oud op het Canadaplein. Met intieme luisterconcerten, Rabo Juniorplein met jeugdvoorstellingen en activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar, Rabo Talentstage en spetterende concerten op de zondagmiddagen. De evenementenserie wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Alkmaar, woningbouwverenigingen Mooiland en Woonwaard, het Prins Bernard Cultuurfonds en het TAQA Cultuurfonds.




Pin It
Bekeken: 1519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/