Alkmaar, 02 juni 2014. Net als vorig jaar, komt Life FM met een actie voor War Child. Zondag 22 juni staat de zender, voorheen genaamd Hoe Heet Ut FM, op het Waagplein met een geheel eigen buitenpodium. Dit in samenwerking met Stichting Evenementen Waagplein.

De uitzending begint om 07.00 uur en zal te horen zijn via radio en tv. Diverse gasten vanuit café 't Hartje zullen achter de microfoon verschijnen. Vanaf 13.00 uur zijn er optredens en is er in het teken van War Child genoeg te doen en te zien rondom het Waagplein. Als speciale gast zal Marco Borsato aanwezig zijn. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van Carlos Barbosa. Degenen die er dan nog niet geen genoeg van hebben, kunnen vanaf 22.00 uur terecht in 't Hartje voor een afterparty.

Wie op 22 juni ook meedoen of helpen wil, kan en een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.

Pin It
Bekeken: 1515x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/