Alkmaar, 29 mei 2014. Dale Dale Dance en Shape organiseert op zaterdag 31 mei van 19.00 tot 22.00 uur een zumba-sportevenement in het Sportcomplex Hoornse Vaart. Naast de dames van Dale Dale zijn er ook drie mannelijke topinstructeurs uit Noord-Holland, die op deze avond een zumba workout geven.

Zumba is een mix van Salsa, Cumbia, Merenque en zelfs bollywood worden gebruikt. Er wordt ook een Piloxing demo en Brazilian Booty Shape demo gegeven. Omdat drie uur lang sporten/dansen pittig kan zijn, staat er een team van Sportmassage 072 Alkmaar klaar en men kan snoezelen en relaxen in het kussenhoekje. Er zijn stands met kleding van Passion for Clothes en Zumba nagels van Beautysalon Angela uit Heerhugowaard. Ook kun bezoekers tanden laten bleken bij Tanning Studio 33 uit Heerhugowaard. Toegang kost 10 euro, vooraf een kaartje kopen kan ook, onder andere via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wendy en Laila zijn dit jaar dansschool Dale Dale Dance & Shape begonnen voor jong en oud. Ze zijn in de mei begonnen met twee nieuwe lessen op hun rooster: Piloxing en Dale Dance. Piloxing is een nieuw fitnessprogramma populair in Hollywood en bij andere internationale bekendheden, Het is een mix van Pilates, Boksen en Dans. Het doel is vrouwen mentaal en fysiek sterker te maken door fitness. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verzwaarde handschoenen. 

Dale Dance Kids is een combinatie van muziek- en dansstijlen, zoals: Streetdance, Hiphop, Jazz, maar ook zumba (latin), house en showdance. Naast de bekende pasjes uit de videoclips wordt er ook op een fun en verantwoorde manier gesport. Leeftijd vanaf 7 jaar tot 12 jaar.

Deze lessen worden op maandagavond om 19.00 uur tot 20.00 uur in het buurthuis Het Ambacht Glazenierstraat 1 gegeven. Daarnaast geeft Dale Dale Body en Mind lessen en natuurlijk de zumba op verschillende locaties in Alkmaar. Check hiervoor de website van Dale Dale

Pin It
Bekeken: 1194x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/