Alkmaar, 29 mei 2014. Inspelen op de behoefte van de ondernemer van deze tijd. Het is de sleutel van het snel groeiende succes van De TelefoonCentrale, creatief bedrijvencentrum in het voormalige KPN gebouw aan de Koelmalaan. Initiatiefnemers Nico Berger en Jerry Breg zijn dan ook trots met zowel de nominatie voor de ‘Cornelis Drebbel award’ als de nominatie voor de ‘van Alkmaar Victorie prijs’, categorie Onderneming 2014. Berger: “Mede dankzij onze huurders hangt er een fantastische sfeer en energie in het pand”.

Creativiteit, verbinding, samenwerking, kortom: een ‘mindset’ die buiten de traditionele paden van ondernemen treedt. En nieuw concept in de regio, waar innovatie vaak gepaard gaat met een afwachtende houding. Na 2,5 jaar zijn 64 bedrijven onderdeel van De TelefoonCentrale en blijkt de filosofie nou juist dat te zijn waar ondernemers nu behoefte aan hebben: flexibiliteit en netwerk.

De ‘van Alkmaar de Victorie Prijs’ is ontstaan om Alkmaarse ondernemers en ondernemingen te belonen voor de onderscheidend, stimulerend of innovatief ondernemerschap. Er zijn drie categorieën: beste ondernemer, beste onderneming en de detail/horecaprijs. In 2012 is daar, op initiatief van Club Caas, de Rabobank en de gemeente Alkmaar, de Cornelis Drebbel Talent Award aan toegevoegd. Deze prijs is bestemd voor een opvallend innoverend en creatief jong bedrijf.

Het vormgeven van alle denkbare elementen waarmee ondernemers in het pand en hun netwerk optimaal gefaciliteerd worden blijft leidend in de bedrijfsvoering van De TelefoonCentrale. Dat geld zowel voor de interne faciliteiten zoals flexwerkplekken, coaching-, vergader- en conferentieruimtes, als voor faciliteiten waarvoor externe samenwerkingen worden aangegaan. Zo blijkt de behoefte en noodzaak om talenten uit de regio aan het bedrijfsleven te koppelen uit het initiatief ‘Expeditie Toekomst’ dat in juni in De TelefoonCentrale plaatsvindt en worden er gesprekken met de Vrije Universiteit en Inholland.

Stemmen voor ‘Onderneming 2014’ kan tot 16 juni op de website van Ondernemend Alkmaar. Stemmen voor de ‘Cornelis Drebbel award’ kan tussen 3 en 12 juni via Club Caas op Facebook. Meer over De TelefoonCentrale -hier-.



Pin It
Bekeken: 1638x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/