Alkmaar, 27 mei 2014. Junior Kamer Alkmaar organiseerde zaterdag de zesde editie van dé rally van Noord-Holland: de JCI Challenge. Dit is een leuke puzzeltocht in mooie en ludieke auto's. De unieke start op het circuit van Zandvoort en de prachtige route door de mooiste plekken bleken de basis van een succesvolle dag vol ‘business en pleasure’. Door een record van 100 equipes kon de commissie bij elkaar € 15.000 aan drie goede doelen overhandigen: Stichting Kinderen van de Voedselbank, Stichting Sportkind en Lijn5. Vertegenwoordigers waren enorm dankbaar en hebben allen gerichte plannen met de te ontvangen gelden. 

De JCI Challenge heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Naast het Alkmaar Culinair Plaza heeft de JCI Challenge zich definitief gevestigd als het tweede grote evenement van de Junior Kamer Alkmaar. Voorzitter van de commissie Jeroen van Duin was na afloop dan ook apetrots: “Fantastisch dat wij wederom een record aan equipes hebben gerealiseerd. Door dit record, de succesvolle veiling én de locatiesponsors Nic Oud, Triple IT, Spacescooter en BMW Amsterdam hebben wij een prachtig bedrag van € 15.000 ter beschikking kunnen stellen aan de drie goede doelen, want daar gaat het allemaal om! Doordat het evenement steeds professioneler is geworden, hebben wij ook voor het eerst op de avond zelf al de cheques kunnen overhandigen.”

Junior Kamer Alkmaar is onderdeel van Junior Kamer Nederland dat op zijn beurt weer onderdeel is van de wereldwijde organisatie Junior Chamber International (JCI). Het is een organisatie van jonge, ondernemende mensen tot 40 jaar, die hun persoonlijkheid en leiderschapscapaciteiten ontwikkelen door samen te werken in maatschappelijk relevante projecten en door samen te werken in sociale en zakelijke netwerken. De zesde editie van de JCI Challenge is hier een prachtig voorbeeld van.

Foto: Ed van de Pol Fotografie

20140527 JCI challenge

Pin It
Bekeken: 1066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/