Alkmaar, 26 mei 2014. Twee mooie volleybaldagen en mooie demonstraties bij Sportcomplex Oosterhout, met als doel geld bij elkaar te brengen voor het Fonds Gehandicapten Sport. Zondagmiddag, 24 uur nadat de volleybalmarathon door de jeugd van Alvoco was gestart, kon Esther Kiewitt als organisator het eindbedrag bekend maken. In totaal werd er via een speciale website, sponsorbedragen en gecollecteerd geld door jeugdleden 1497.83 euro binnen gehaald.

Mede dankzij de jeugd van Alvoco en mede dankzij demonstraties van het rolstoelrugby, -basketbal, -tennis en zitvolleybal werd er een geweldig geldbedrag binnen gehaald voor de gehandicaptensport. Ook kon de organisatie zich verheugen op de volgende sponsoren: VWE Heerhugowaard, DHL, Theo Schilder, SCIANDRI sportmanagement, Wapen van Wogmeer, Sport 2000 Heerhugowaard en Apotheek De Eenhoorn. Zonder hun was het evenement niet mogelijk geweest!

Esther Kiewitt, die het evenement met jeugdleden van Alvoco had opgezet, kon tevreden terug kijken op een geslaagd etmaal. Het was een drukte van belang met jeugd, gehandicapten en aanmoedigende ouders. Zaterdag 24 mei om 14:00 uur werd de aftrap gegeven voor de volleyballers. Gedurende de nacht werd er afgelost en kon er een tukje gedaan worden, maar richting het eind was de vermoeidheid goed zichtbaar, maar de 24 uur werden natuurlijk volgemaakt.

 

Pin It
Bekeken: 1047x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/