Alkmaar, 26 mei 2014. Zondag hebben Erol Ayyildiz en Janine Zuiderduin met succes het examen voor de Eerste Dan afgelegd. Zij zijn daarmee de vierde en vijfde jeugdkarateka’s van Sportinstituut Tom van der Kolk die de zwarte band mogen dragen.

Erol en Janine behoren tot de eerste lichting karateka’s die door het sportinstituut vanaf de basis zijn opgeleid; zij beoefenen al sinds hun zesde jaar Shotokan karate. Ook maken zij beide deel uit van het succesvolle wedstrijdteam en hebben zij verscheidene successen geboekt. Zo werd Erol (15) in 2009 tweede op het Nederlands Kampioenschap en in 2013 behaalde hij brons. Janine is met haar 14 jaar de jongste karateka van het team die geslaagd is voor het Dan-examen. Ook zij wist op het Nederlands Kampioenschap tweemaal het podium te bereiken: in 2008 zilver en in 2011 goud.

Door hun sportieve gedrevenheid zijn zij door hun coaches voorgedragen voor het Dan-examen. Een maandenlang speciaal trainingsschema en verschillende landelijk georganiseerde Dan-trainingen onder leiding van sensei Dimitra Limneos gingen aan het examen vooraf. Ook mede dankzij de inzet van hun examenpartners Ivana Mandic en Sacha Kruijer (meervoudig Nederlands Kampioene) hebben zij het examen met succes afgelegd.

 

Pin It
Bekeken: 1376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/