Potsdam (D), 26 mei 2014. Topsport Tom van der Kolk is in Alkmaar flink bezig met talentontwikkeling. Zo beginnen de resultaten buiten Nederland ook te groeien. Afgelopen weekend deden er 13 judoka’s mee aan een judotoernooi in Potsdam (Duitsland). Maar liefst 11 judoka’s wisten zich in de prijzen te vechten. 

De drie broers Van der Kolk knokten zich allemaal in de prijzen. De jongste, Dylan van der Kolk (-42 kg), werd kampioen in de leeftijdsklasse -15 jaar. Yannick van der Kolk werd kampioen (-55 kg) in de leeftijdsklasse -18 jaar. Oudste broer Colin van der Kolk werd 3e in de -66 kg categorie van de leeftijdsklasse -18 jaar. Mike Vlaar wist zowel op dezelfde dag 2 medailles in de wacht te slepen. In de -15 werd hij kampioen -55 kg en in de -18 behaalde hij in diezelfde gewicht de 3e plaats. Bijzonder dat hij het zo goed deed tegen veel oudere jongens.

Verder werden er prijzen gewonnen;
2e plaats Jochem Smit -66 kg en Mark de Jong -46 kg
3e plaats Hidde van Twisk -81 kg, Coen Stoop -81 kg, Jonathan Houkes -42 kg, Perry de Boer – 50 kg, Ton Weert -50 kg.

Pin It
Bekeken: 1044x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/