Alkmaar, 22 mei 2014. AZ directeur Toon Gerbrands heeft woensdag via het NHD laten weten dat de club totnogtoe geen nadeel heeft ondervonden van de beslissing om naar Zaanstad te vertrekken met de trainingsfaciliteiten: “We hebben vragen gehad van twee seizoenkaarthouders, één sponsor en er waren nog vier andere emails. Nadat ze uitleg hadden gekregen hoe het in elkaar stak, reageerden ze tevreden.” zo stelt Gerbrands. Toch is er inmiddels wel het nodige gemor te horen over het optreden van AZ. Een aantal supporters kondigde aan de seizoenskaart in te leveren en er is een kaartenactie gestart om AZ te laten weten dat ze beter op hun beslissing kunnen terugkomen.

Ook binnen het selecte gezelschap van sponsoren is volgens het NHD kritiek te horen. Frans Kramer, voorzitter van de gezamenlijke bedrijvenverenigingen uit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk voorspelt via de krant dat de nodige bedrijven wel degelijk zullen afhaken nu AZ bijna net zo dicht bij de Amsterdamse Arena traint als bij het AFAS stadion. 

Pin It
Bekeken: 1145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/