Alkmaar, 22 mei 2014. Het zal nog wel even duren voor het weer rustiger wordt rond het besluit van AZ om een trainingscomplex te realiseren 25 kilometer verwijderd van het AFAS stadion. AZ heeft in ieder geval de volgende zet alvast op tafel gelegd. Woensdag maakte directeur Toon Gerbrands bekend de gemeenteraad in het stadio uit te nodigen om “volledige openheid van zaken” te verschaffen. Gerbrand is van mening dat het Alkmaarse college de raad niet juist of in ieder geval niet volledig heeft voorgelicht. De raadsleden mogen daarom maandagavond alle stukken en overeenkomsten die met de besluitvorming van AZ te maken hebben komen lezen en inzien.

Het is een reactie op de aankondiging van wethouder Peter de Baat dat de mogelijkheden voor een schadeclaim verkend worden. Volgens Gerbrands ligt de oorzaak van het debacle volledig bij de gemeente. Eerder deze week werd het bezwaarschrift van de erven Molenaar als oorzaak voor het uiteenspatten van de Alkmaarse sportieve droom aangehaald. 

Pin It
Bekeken: 2038x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/