Alkmaar, 14 mei 2014. Dinsdag heeft de politie een 24-jarige en een 30-jarige man uit Alkmaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een misdrijf in een boerderij aan de Helderseweg. Hier werd op 5 maart de 88-jarige bewoonster zwaargewond en niet aanspreekbaar aangetroffen. Die fysieke toestand is nog altijd onveranderd, al is zij wel stabiel en niet in acuut levensgevaar. Het slachtoffer verblijft op dit moment in een verpleegtehuis. De politie is ondanks aangetroffen sporen (o.a. DNA) en de aanhoudingen nog steeds naarstig op zoek naar meer getuigen.

Vooralsnog is onduidelijk wat er in de nacht van 4 op 5 maart precies is gebeurd. Mogelijk heeft de vrouw inbrekers overlopen. Onder meer met behulp van informatie na getuigenoproepen zijn de verdachten aangehouden. De betrokkenheid van het tweetal bij het misdrijf wordt onderzocht. De politie kan momenteel geen verdere mededelingen doen. De verdachten zitten namelijk in beperkingen, wat inhoudt dat zij met niemand, behalve hun advocaat, contact mogen hebben.

Door de Hoofdofficier van Justitie in Alkmaar is een beloning uitgeloofd van 7.500 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. 

Pin It
Bekeken: 1199x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/