Alkmaar 14 mei 2014. Vannacht zijn drie mensen gewond geraakt bij een brand in de Tirolstraat, zij zijn met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis omdat ze rook hebben ingeademd. De brand woedde op de zolder, bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. Een buurman probeerde te blussen met een tuinslang, zijn inzet werd vlot vervangen door die van de brandweer. Deze ging ook naar binnen ging om te blussen. Het vuur was daarna snel onder controle zodat de brandweer kon overgaan tot nablussen.

Omdat het vuur zeer heet was geweest is de brandweer nog een behoorlijke tijd bezig geweest. Het vuur zat diep in de houten balken van de dakconstructie en had de bovenverdieping zwaar beschadigd. Aan de straatkant is een deel van het dakbeschot weggezakt waardoor de dakpannen deels los kwamen te liggen. Hoe het vuur is ontstaan is niet nog bekend. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 2042x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/